Skip to content Skip to footer

Behandling

Nedenfor kan du se nogle af de områder, jeg kan hjælpe dig med. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig med din problemstilling.

Stress

Bliv klogere på dit nervesystem og din krops reaktioner og lær at kontrollere tankemylder, grublerier og bekymringer med metakognitiv terapi
Læs mere

Depression

Få hjælp til at forstå dig selv og dine reaktioner og lær at finde selvværdet og livsglæden igen ved at tage kontrol over din tænkning
Læs mere

Angst

Lær om nervesystemets rolle i angst og få metoder til at slippe af med eller reducere angsten på en ny måde med metakognitiv terapi.
Læs mere
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Hjernerystelse

Få hjælp til at forstå dine senfølger og sammenhængen mellem aktivitetsmønster og symptomforværring. Lær at finde den rette balance og få hjælp til at tage dit liv tilbage
Læs mere

COVID-19 senfølger

Få hjælp til senfølger med træthed og hovedpine, påvirket hukommelse, koncentration, fokus og overblik med strategier til energiforvaltning og kognitiv træning.
Læs mere

Hjerneskade

Få konkret viden om netop din skade og få forklaringer på de fysiske og mentale/kognitive følger. Lær at forvalte din energi, udnytte dine ressourcer og kompensere for dine vanskeligheder i dagligdagen og/eller på arbejdet.
Læs mere

For pårørende

Som pårørende er du også ramt. Du kan være i krise, lide af sorg og afsavn. Du kan være belastet, stresset, angst eller deprimeret, og det kan være svært at få passet på dig selv. Få hjælp og rum til dig og dine behov, så du i længden kan holde til at være pårørende.
Læs mere

Neuropsykologisk undersøgelse

Få undersøgt og afklaret dit intelligensniveau eller dine kognitive ressourcer og vanskeligheder som følge af en skade fx i forhold til jobafklaringer, pensionssager eller skadesforsikringer.
Læs mere